• 欢迎访问浙江专升本网!本站为【传爱专升本】旗下门户网站,为广大考生提供免费专升本政策与资讯,具体专升本考试信息以浙江省教育考试院 www.zjzs.net 为准。
  • 登录 | 注册
    服务时间
    9:00-24:00
    报考解答
    还在为报考流程
    报名条件发愁?
    微信扫码添加
    发送【地区】+【年级】+专业】

    (传爱咨考专升本老师为你解答)

    学习交流
    扫码加入考生交流群
    真题福利
    扫码回复【浙江复习资料】领取
    在线做题
    扫码即可开始刷题
    商务合作
    联系我们
    0571-85055593
    客服

    关注公众号免费领真题

    随时获取升本资讯
    随时获取升本资讯
    关闭
    浙江专升本 >统招专升本 > 专升本试题题库 > 浙江专升本英语真题:阅读理解(三)
    一站式专升本服务平台,免费咨询让你升学无忧
    专升本老师
    专升本网资深指导老师
    免费试听
    资料领取
    咨询老师

    浙江专升本英语真题:阅读理解(三)

    2020-05-07 10:00:17    来源:浙江专升本    点击: 考生交流群+加入
      浙江专升本考试:在备考过程中,英语学科这部分的内容肯定是很多考生比较头疼的一个点。尤其是阅读理解,为了帮助考生们备考好这部分的内容,小编整理了2020年浙江专升本英语真题:阅读理解(三)。

    浙江专升本英语真题:阅读理解(三)

      一、阅读理解

      根据以下内容,回答下面试题。

      Passage Four

      Man's first real invention, and one of the most important inventions in history, was the wheel. All transportation and every machine in the world depend on it. The wheel is the simplest yet perhaps the most remarkable of all inventions, because there are no wheels in nature-no living thing was ever created with wheels. How, then, did man come to invent the wheel? Perhaps some early hunters found that they could roll the carcass of a heavy animal through the forest on logs more easily than they could carry it. However, the logs themselves weighed a lot.

      It must have taken a great prehistoric thinker to imagine two thin slices of log connected, at their centers by a string stick. This would roll along just as the logs did, yet be much lighter and easier to handle. Thus the wheel and axle came being and with them the first carts.

      第48题 The wheel is important because__________.

      A.it was man's first real invention  B.all transportation depends on it

      C.every machine depends on it  D.both B and C

      答案:D

      第49题 The wheel is called__________.

      A.simple  B.complicated  C.strange  D.unusual

      答案:D

      第50题 It was remarkable of man to invent the wheel because__________.

      A.it led to .many other inventions  B.man had no use for it then

      C.there were no wheels in nature  D.all of the above

      答案:D

      第51题 The wheel was probably invented by__________.

      A.a group of early hunters  B.the first men on earth

      C.a great prehistoric thinker  D.the man who made the first cart

      答案:A

      以上即是给大家带来的浙江专升本英语真题:阅读理解(三)内容。考生如果想获得更多关于浙江专升本相关资讯,如浙江专升本政策公告、统招专升本、成考专升本、自考专升本、网教专升本、专升本复习资料等相关信息,敬请关注我们浙江专升本网(http://www.jswm.com.cn/)。

    展开全文
    —— 没找你想要的专升本资讯?预约免费咨询 ——
    你的姓名
    *联系方式
    就读年级
    就读专业
    立即预约
    浙江专升本尾部图片
    浙江专升本声明

    (一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。

    (二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您对内容、版权等问题存在异议请于我们联系,我们会及时处理。


    文章来源于网络,如有侵权,请联系删除

    本文地址:http://www.jswm.com.cn/show-zjtzbkzl-1895.html

    2025年浙江专升本便捷服务

    · 温馨提示:由于浙江专升本考试机会
    仅此一次,建议广大在校生提前备考。
    专升本考生服务

    添加我们企业微信

    回复关键词,了解更多专升本咨询

    可为您第一时间推送专升本相关资讯